Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/10/2011

L'Asefa Estudiantes, víctima perfecta per al Fiatc Joventut (74-71)

Eulis Báez ha debutat amb 5 punts i 8 rebots, mentre que Christian Eyenga, que jugarà a Badalona mentre duri el tancament patronal de la NBA, ha seguit el partit des de la llotja

àlex Gozalbo
1 min
Eulis Báez busca l'esmaixada contra Jaime Fernández.

BadalonaEl Fiatc Joventut ha patit per sumar la segona victòria de la temporada, però s'ha acabat imposant a l'Asefa Estudiantes (74-71) en un partit que el conjunt visitant ha remuntat en els darrers minuts fins a posar en perill el triomf local.

Badalona coneix les virtuts de Pepu Hernández, però també els defectes dels equips que entrena, especialment els defensius. Per això no s'ha sorprès en veure com el Fiatc Joventut anotava 74 punts, 8 més que la seva mitjana de 66, contra l'Asefa Estudiantes.

A diferència de la setmana passada, quan el Fiatc Joventut va anar perdent gas contra el Fuenlabrada, Salva Maldonado ha vist com el seu equip ha anat de menys a més a mesura que anaven passant els minuts. El tècnic, que aquest dissabte ha apostat per Álex Barrera en el cinc inicial, ha sabut trobar opcions ofensives per a jugadors com Derrick Obasohan (18 punts).

Eulis Báez ha debutat amb 5 punts i 8 rebots en 22 minuts.

Christian Eyenga, que jugarà a Badalona mentre duri el tancament patronal de la NBA, ha seguit el partit des de la llotja.

stats