Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/11/2011

El Fiatc Joventut recupera el somriure i es desfà del Blusens Monbus (73-67)

Per moments l'equip de Salva Maldonado desespera i per moments enamora, com en un tercer període en què ha anotat 29 punts per recuperar el lideratge en el marcador

àlex Gozalbo
1 min
Eyenga (18) i Baez (12) del FIATC Joventut lluiten pel rebot amb Kendall del Blusens Monbus

BadalonaEl Fiatc Joventut ha superat el Blusens Monbus a Badalona (73-67) i ha abandonat la incòmoda última posició de la classificació que ocupava la setmana passada. Derrick Obasohan (16) i Eulis Báez (14) s'han combinat per sumar 30 punts decisius que han acabat amb la resistència del rival.

La pretemporada és una de les eines de treball més importants per construir un bon equip de bàsquet i el Fiatc Joventut, per una cosa o per una altra, no l'ha pogut fer amb normalitat. Jugadors lesionats i incorporacions amb la Lliga Endesa ja començada han dificultat una continuïtat bàsica, més encara quan hi ha un entrenador nou que necessita temps per assentar el seu estil de joc.

És per això que, a dia d'avui, el Fiatc Joventut juga a estones. Per moments desespera, com en un final de segon quart en què ha deixat el Blusens Monbus agafar una renda de nou punts, i per moments enamora, com en un tercer període en què ha anotat 29 punts per recuperar el lideratge en el marcador.

stats