Lliga Endesa
Esports Bàsquet 31/03/2013

El joc interior del CAI Saragossa acaba amb la resistència del Fiatc Joventut (59-71)

L'equip de José Luis Abós ha dominat el partit contra un rival que ha pagat l'absència de Tony Gaffney i la falta de rodatge d'Ognjen Kuzmic

àlex Gozalbo
1 min
Joseph Jones i Jordi Trias

BadalonaCasa vegada que els aficionats o els periodistes especulen amb la possibilitat de veure el Fiatc Joventut als 'play-offs', Salva Maldonado recorda que el seu equip no té la continuïtat necessària. Els fets sempre li donen la raó i aquest diumenge la Penya ha perdut a casa contra el CAI Saragossa (59-71), un rival directe contra el qual mai ha pogut competir. Henk Norel ha sumat 16 punts i 12 rebots en el seu retorn a Badalona.

El CAI Saragossa s'ha adaptat més aviat al criteri arbitral de Benjamín Jiménez, Óscar Perea i David Planells i ha fet servir una defensa intensa per aconseguir un avantatge que al descans ja era de 16 punts (26-42). L'equip de José Luis Abós ha dominat el rebot i el joc interior contra un rival que ha pagat l'absència de Tony Gaffney i la falta de rodatge d'Ognjen Kuzmic.

La diferència de l'equip visitant ha arribat als 20 punts a l'inici del tercer període, quan el Fiatc Joventut ha intentat reaccionar augmentant la vigilància de les línies de passada del rival. Els baixos percentatges de tir, però, han impedit qualsevol remuntada d'un conjunt local que tan sols ha millorat la seva efectivitat en la recta final del partit quan Álex Suárez ha encadenat 11 punts.

stats