Esports Bàsquet 28/12/2014

Un Fiatc Joventut madur no afluixa i es desfà de l'Iberostar Tenerife (88-85)

La Penya ha sabut patir al Palau Olímpic de Badalona i endur-se el desè triomf de la temporada

Sergi Vidal i Álex Suárez / ACB PHOTO

BadalonaEl Fiatc Joventut ha tombat l'Iberostar Tenerife (88-85) i té la classificació matemàtica per disputar la Copa del Rei a tocar. Tariq Kirksay, que ha anotat 14 punts, ha patit un esquinç de turmell a 13 minuts del final i no ha pogut tornar a jugar. Álex Suárez ha anotat els quatre triples que ha intentat i ha acabat amb 14 punts. Sitapha Savané, per la seva banda, ha sumat 14 punts i 5 taps.

La Penya, que ha encaixat 50 punts en els primers 20 minuts, ha arribat a perdre per sis punts de diferència, però ha sabut millorar la seva defensa i capgirar el marcador. El Fiatc Joventut ha començat l'últim període amb un avantatge de deu punts (74-64), però un parcial visitant de 0-12 en tan sols dos minuts ha apagat l'eufòria verd-i-negra (74-76).

L'equip català ha sabut patir, reconduir la situació i endur-se el desè triomf de la temporada. Quan perdia per quatre punts i quedaven 16 segons, l'Iberostar Tenerife ha renunciat a intentar el triomf i s'ha conformat amb reduir la renda.