Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/12/2011

Disgust del Fiatc Joventut contra el Lagun Aro GBC (70-93)

La segona derrota a casa arriba en el pitjot moment, just abans que la Penya hagi de jugar contra Unicaja, Reial Madrid, Lucentum Alacant i Caja Laboral

Andy Panko i Derrick Obasohan.

BadalonaEl Fiatc Joventut ha oblidat aquest diumenge moltes de les coses bones que fa una setmana va exhibir contra el Cajasol i ha perdut el segon partit de la temporada a casa (70-93), on fins ara tan sols s'havia endut la victòria el Baloncesto Fuenlabrada.

Les pèrdues de pilota i una defensa poc competitiva que ha permès el rival anotar en 30 minuts més punts (67) que el Cajasol en 40 (65) han condemnat l'equip de Salva Maldonado, que s'ha acomiadat de les opcions de guanyar en un tercer quart en què ha encaixat 26 punts.

El Lagun Aro GBC de Sito Alonso, que tornava a Badalona, és un equip atípic, que juga molts minuts sense un 'cinc' clar i que sap buscar bones opcions per a excel·lents tiradors de ratxes com un Jimmy Baron que ha encertat tres triples en cinc minuts del segon quart o Andy Panko, que amb un llançament sobre la botzina ha deixat el marcador en 34-41 al descans.

La derrota arriba en el pitjot moment, just abans que el Fiatc Joventut hagi de jugar contra Unicaja, Reial Madrid, Lucentum Alacant i Caja Laboral.