Lliga Endesa
Esports Bàsquet 04/01/2015

El Fiatc Joventut s'assegura matemàticament la seva participació a la Copa del Rei (85-65)

La Penya ha superat el Montakit Fuenabrada

Andy Panko i Alberto Abalde / ACB PHOTO

BadalonaEl Fiatc Joventut ha començat l'any amb una victòria contra el Montakit Fuenlabrada (85-75) que li ha permès assegurar-se matemàticament la seva presència a la Copa del Rei. Goran Suton (21 punts i 8 rebots) ha liderat el triomf local.

Sense Tariq Kirksay, jugadors com Alberto Abalde, que ha ocupat la posició d’aler titular, i Álex Barrera, que ha anotat els seus 10 punts en els primers cinc minuts, han agafat més protagonisme. La Penya ha començat el partit perdent per cinc punts de diferència, però ha sabut capgirar el resultat i aconseguir un avantatge de vuit punts (39-31) poc abans del descans.

El Montakit Fuenlabrada ha empatat el partit a l’inici del tercer període (45-45), però la Penya ha reaccionat amb un parcial de 12-1 (57-46) que li ha permès agafar oxigen abans d’encarar els 10 minuts decisius (63-48). La renda local ha superat els 20 punts.

El Fiatc Joventut ha tancat el partit amb un decisiu parcial de 40-20.