Esports Bàsquet 25/10/2015

El Fiatc Joventut es reinventa per tombar el Montakit Fuenlabrada (79-66)

Albert Miralles / EFE

BadalonaTot i fallar molts triples (18) i perdre moltes pilotes (20), el Fiatc Joventut ha superat un Montakit Fuenabrada molt agressiu en defensa i ha sumat la seva segona victòria de la temporada (79-66).

Després de rebre dues cistelles, la Penya s'ha apuntat un parcial de 14-0 que li ha permès dominar amb autoritat un primer quart en què ha arribat a tenir una renda de 8 punts. El Montakit Fuenlabrada ha endurit la seva defensa i ha dificultat els atacs d'un equip local que ha perdut moltes pilotes i ha patit per arribar al descans amb un avantatge de quatre punts (39-35).

Un parcial de 2-10 ha complicat els interessos del Fiatc Joventut a l'inici del tercer període (41-47). L'equip verd-i-negre ha sabut reaccionar i recuperar l'avantatge en el marcador. Vuit punts d'Albert Ventura han donat oxigen al conjunt local, que ha afrontat els últims tres minuts amb un avantatge de 12 punts (68-56). Al final, 79-66.

La Penya ha aprofitat el descans per presentar els seus equips de formació.