Esports Bàsquet 21/03/2015

El Mora Banc Andorra dóna un disgust al Fiatc Joventut (67-82)

La Penya ha perdut sis dels últims set partits de la Lliga Endesa

Víctor Sada i Demond Mallet / TONI GARRIGA / EFE

BadalonaEl MoraBanc Andorra ha donat un disgust al Fiatc Joventut (67-82). Les lesions han desfigurat la Penya, que ha perdut sis dels últims set partits de la Lliga Endesa. Salva Maldonado no ha pogut comptar amb Tariq Kirskay ni amb Sitapha Savané, que ha estat baixa d'última hora per unes molèsties al bessó. A més, Demond Mallet ha jugat amb problemes físics.

Albert Miralles ha sostingut la Penya durant un primer quart en què ha anotat 10 dels 17 punts del seu equip. El conjunt visitant, que ha evitat que el Fiatc Joventut anotés des de la línia de 6,75 metres, ha completat els primers 10 minuts amb un avantatge de quatre punts (17-21). Tot i malbaratar un grapat de tirs lliures i tenir problemes en defensa, l'equip verd-i-negre ha arribat al descans amb una renda de quatre punts (42-38).

El pas pels vestidors ha distret el Fiatc Joventut, que ha començat el tercer període encaixant un parcial de 2-14 en contra. Els seus atacs han perdut l'equilibri i un MoraBanc Andorra liderat per Víctor Sada ho ha aprofitat per construir-se una renda de vuit punts (44-52). L'avantatge visitant ha arribat a ser de dotze punts (47-59).

La Penya ha reaccionat (55-59), però un altre inici dolent de quart (0-11) l'ha allunyat definitivament de la victòria (55-70).