Esports Bàsquet 10/04/2016

El Fiatc Joventut es desfà d'un incòmode Rio Natura Monbus (74-71)

Goran Suton lidera el triomf de la Penya

Demond Mallet

BadalonaEl Fiatc Joventut s'ha desfet aquest diumenge d'un incòmode Rio Natura Monbus Obradoiro (74-71). Santi Yusta ha fallat un triple sobre la botzina que hauria enviat el partit a la pròrroga. Goran Suton ha estat el màxim anotador local (25 punts).

Els atacs s'han imposat a les defenses en un primer quart en què entre els dos equips han sumat 49 punts (25-24). Demond Mallet, que ha anotat els tres triples que ha intentat, ha liderat l'atac d'una Penya molt irregular en defensa.

Reforçat amb Aleks Maric i Ievgueni Kolesnikov, el Rio Natura Monbus ha dominat el ritme del partit durant un segon període en què s'ha construït un avantatge de set punts (28-35). El Fiatc Joventut ha reaccionat i ha arribat al descans amb un marcador més ajustat (41-42).

La Penya ha aconseguit una renda de set punts durant el tercer període (55-48), però el rival gallec ha sabut reaccionar i capgirar el marcador amb un contundent parcial de 0-9 (55-57).

Goran Suton ha tingut un paper clau en el tram decisiu del partit.