Lliga Endesa
Esports Bàsquet 12/10/2014

El Fiatc Joventut supera el Tuenti Móvil Estudiantes i es manté invicte (65-60)

El partit ha entrat empatat a l'últim minut, quan Goran Suton ha anotat un triple clau

Goran Suton, en defensa / ACB PHOTO

BadalonaEl Fiatc Joventut ha superat el Tuenti Móvil Estudiantes (65-60) i es manté invicte a la Lliga Endesa. Demond Mallet (14 punts) ha liderat l'atac de l'equip verd-i-negre. Sitapha Savané ha reaparegut, però Salva Maldonado no ha pogut comptar amb Nacho Llovet. Christian Eyenga ha presenciat el partit en directe al Palau Olímpic de Badalona, un pavelló que aquest diumenge s'ha farcit d'estelades.

La Penya ha trigat uns minuts en agafar el ritme del partit, però ha aconseguit endreçar el seu joc i tancar el primer període amb una renda de cinc punts (19-14).

El Tuenti Móvil Estudiantes ha sabut contenir els atacs ràpids del Fiatc Joventut i, animat per un actiu Xavi Rabaseda que ha anotat sis punts consecutius, s'ha apoderat del ritme durant un segon període en què ha capgirat el marcador (26-28).

L'equip verd-i-negre, que ha arribat a perdre per cinc punts de diferència (29-34), ha trigat en tenir encert des de la línia de tres punts, però quan l'ha aconseguit s'ha retrobat amb el seu joc habitual i s'ha allunyat del rival en el marcador (44-38).

La renda local ha arribat a ser de vuit punts (53-45) en un últim període en què Txus Vidorreta ha proposat defenses alternatives per intentar capgirar el resultat. Salva Maldonado ha reaccionat situant els bases Demond Mallet i Clevin Hannah junts a la pista.

El partit ha entrat empatat a l'últim minut, quan Goran Suton ha anotat un triple clau. Els àrbitres han utilitzat l''instant replay' en una acció posterior que ha afavorit la Penya. Els jugadors del Fiatc Joventut, a més, han sabut certificar la victòria amb encert des de la línia de tirs lliures.