Lliga Endesa
Esports Bàsquet 28/10/2012

El Fiatc Joventut es desfà de l'UCAM Múrcia i encara no coneix la derrota a Badalona (92-70)

Pere Tomàs ha tornat a jugar al Palau Olímpic un partit en què Sitapha Savané ha estat baixa per lesió

Josep Franch i Corey Fisher

BadalonaEl Fiatc Joventut s'ha imposat a l'UCAM Múrcia (92-70) i ha sumat la tercera victòria de la temporada a casa, on encara no ha perdut cap partit de la Lliga Endesa. Vuit mesos i mig després de l'última vegada, Pere Tomàs ha tornat a jugar al Palau Olímpic de Badalona. Salva Maldonado, en canvi, no ha pogut utilitzar Sitapha Savané, lesionat. De la seva absència s'ha beneficiat Jordi Trias, que ha disputat 14:32 minuts.

La Penya, a qui uns genials Corey Fisher i Albert Oliver han sabut fer jugar a bon ritme, ha aconseguit una renda de 17 punts al segon període. L'equip local ha estat capaç d'anotar 49 punts en els primers 20 minuts (49-34) contra un UCAM Múrcia massa tou en defensa.

Óscar Quintana ha intentat reconduir la situació amb una defensa en zona, però el seus jugadors no han competit al nivell habitual. Un dels casos més evidents ha estat el de Marcus Lewis. La renda local ha superat els 20 punts en un últim període molt còmode.

Moses Ehambe ha anotat 5 dels 10 triples que ha intentat i ha acabat amb 17 punts.