Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/04/2013

El Fiatc Joventut perd contra el València Basket i s'allunya dels 'play-off' (74-92)

La Penya, que no ha presentat una bona defensa, ha encaixat 11 triples i acumula quatre derrotes consecutives

Albert Oliver supera Stefan Markovic

BadalonaEl Fiatc Joventut ha perdut contra el València Basket (74-92), acumula quatre derrotes consecutives i es complica la seva classificació per disputar els 'play-off' de la Lliga Endesa. La Penya no ha presentat una bona defensa contra un rival que no ha tingut problemes per anotar amb continuïtat i que ha acabat amb 11/22 en triples (50%). Bojan Dubljevic ha sumat 27 punts, 11 rebots i 37 de valoració.

El València Basket ha aconseguit una renda de 14 punts a l'inici del segon quart, però el Fiatc Joventut ha sabut reaccionar i, gràcies a un parcial de 15-3, reduir la diferència a tan sols dos punts. L'equip visitant s'ha refet, ha recuperat un avantatge generós i ja no l'ha abandonat. A deu minuts del final, la renda era de 20 punts.

Els mals percentatges des de la línia de tirs lliures han sigut una llosa per al Fiatc Joventut, que ja no ha pogut remuntar.