Eurobàsquet de Lituània 2011
Esports Bàsquet 11/09/2011

La selecció espanyola esborra una França sense Tony Parker ni Joakim Noah (69-96) a l'Eurobàsquet

El conjunt de Sergio Scariolo s'enfrontarà dimecres en quarts de final a l'equip que aquest dilluns (14.30 hores, Marca TV) guanyi el partit entre Eslovènia i Finlàndia

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio supera Steed Tchicamboud.

BarcelonaLa selecció espanyola s'ha imposat a la francesa (69-96) en el partit que tancava la segona fase de l'Eurobàsquet i s'enfrontarà dimecres en quarts de final a l'equip que aquest dilluns (14.30 hores, Marca TV) guanyi el partit entre Eslovènia i Finlàndia. El rival de França serà Grècia.

El conjunt francès ha reservat els seus jugadors amb problemes físics i Vincent Collet no ha fet jugar aquest diumenge Tony Parker ni Joakim Noah. Tot i així, ha aconseguit competir amb la selecció espanyola fins al descans, quan un parcial de 2-18 ha acabat amb qualsevol opció de victòria (40-57).

Kévin Seraphin, un jugador que en els sis partits anteriors havia sumat 20 punts, ha estat un dels rivals que més problemes ha donat a la defensa de la selecció espanyola. El pivot ha sumat 18 punts, 14 dels quals aconseguits en la primera meitat. El màxim anotador de la selecció espanyola, per la seva banda, ha estat Rudy Fernández, autor de 15 punts.

Al final, meitat per una bona defensa de la selecció espanyola, meitat per l'apatia de França, el partit ha quedat del tot desnivellat i ha acabat amb el resultat de 69-96.

stats