NBA
Esports Bàsquet 01/06/2011

El 'big three' esborra de la pista els Mavericks (92-84)

Entre LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh han sumat 65 punts i 28 rebots i han començat les finals de la NBA amb una victòria contra l'equip de Dirk Nowitzki

àlex Gozalbo
1 min
Abraçada entre Shawn Marion i LeBron James.

BarcelonaEls Miami Heat han començat les finals de la NBA amb una victòria contra els Dallas Mavericks (92-84). L'aportació del big three ha estat demolidora. Entre LeBron James (24 punts), Dwyane Wade (22) i Chris Bosh (19) han sumat 65 punts i 28 rebots.

El dos equips han posat l'accent en la seva defensa. Rick Carlisle ha utilitzat la zona durant alguns minuts. A Europa, aquesta disposició s'ataca amb sobrecàrregues i inversions de pilota per penetrar i dividir. Erik Spoelstra, en canvi, ha buscat constantment l'1x1 contra el pitjor defensor.

El segon partit de les finals es jugarà en la matinada de dijous a divendres (3 hores, Canal + i Canal + Deportes), de nou a l'American Airlines Arena de Miami.

Entre els trending topics de Twitter més utilitzats als Estats Units durant el partit ha destacat el de Dirk NoRingSki, molt fet servir pels seguidors dels Miami Heat.

stats