Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/03/2015

El Fiatc Joventut competeix bé, però no evita la setena derrota en els últims vuit partits (79-77)

La Penya ha perdut aquest diumenge a la pista de l'Herbalife Gran Canària

Albert Ventura, al Gran Canària Arena / ACB PHOTO

BadalonaDamnificat per les lesions, per un calendari complicat farcit de rivals que disputen competicions europees i pel mal moment de confiança de Goran Suton, el Fiatc Joventut acumula set derrotes en els últims vuit partits de la Lliga Endesa. La Penya, que encara té la baixa de Tariq Kirksay, ha perdut aquest diumenge a la pista de l'Herbalife Gran Canària (79-77). Tot i això, l'equip verd-i-negre, que ha competit molt bé, encara es manté en llocs de 'play-off'.

Albert Ventura (17 punts), Nacho Llovet (15 punts) i Albert Miralles (6 punts i 6 rebots) han liderat la lluita d'una Penya que no s'ha rendit mai al Gran Canària Arena. Sitapha Savané, amb problemes físics, no ha pogut acabar el partit.

La defensa de l'equip local ha dominat els primers minuts d'un partit que ha arribat a dominar per 12 punts de diferència (17-5). Walter Tavares ha tingut una incidència clau durant una primera meitat en què l'Herbalife Gran Canària ha anotat 47 punts (47-42).

El Fiatc Joventut ha arribat a situar-se a dos punts de distància del conjunt local (47-45), però l'Herbalife Gran Canària ha reaccionat i a tornat a obrir una escletxa important en el marcador (55-45). Albert Oliver ha castigat un penúltim intent de reacció de la Penya.

L'últim esforç visitant ha arribat des de la línia de 6,75 metres. Albert Ventura ha anotat quatre triples i la Penya s'ha situat a dos punts de distància (74-72). Al final, 79-77.