Lliga Endesa
Esports Bàsquet 10/04/2016

La intensitat de l'ICL Manresa sorprèn l'Iberostar Tenerife (86-73)

Després de set derrotes consecutives com a local, l'equip d'Ibon Navarro es retroba amb la victòria

Je'kel Foster, en defensa

BarcelonaDesprés de set derrotes consecutives com a local, l'ICL Manresa ha superat aquest diumenge l'Iberostar Tenerife (86-73) amb molta autoritat i s'ha retrobat amb la victòria en un Nou Congost que ha tornat a connectar amb el seu equip. El conjunt català ha fet el seu millor partit de la temporada.

L'equip local ha començat el partit com un tro i ha arribat a tenir una renda de 16 punts (37-21) abans d'arribar al descans (39-26). Les claus han estat el seu equilibri ofensiu i la seva intensitat en defensa. El conjunt visitant ha tingut problemes per anotar amb continuïtat.

Lluny de relaxar-se, l'ICL Manresa ha fet créixer la renda durant un tercer període espectacular (76-47). L'encert de Je'kel Foster ha estat clau, però tot l'equip ha funcionat a un nivell extraordinari. Dejan Musli i Marius Grigonis també s'han mostrat molt fiables.