NBA
Esports Bàsquet 17/01/2013

Els Knicks es fan forts a Londres (102-87)

El partit de temporada regular jugat a l'O2 Arena ha tingut 18.689 espectadors

àlex Gozalbo
1 min
Kyle Singler i Melo Anthony, a Londres

Londres (enviat especial)La temporada avança i els New York Knicks no mostren cap signe de debilitat. L'equip de Mike Woodson ha superat els Detroit Pistons (102-87) a Londres en un partit que ha reunit 18.689 espectadors a l'O2 Arena. Amar'e Stoudemire, que ha anotat 17 punts sortint des de la banqueta ha demostrat la seva millora en una nit en què Melo Anthony ha acabat amb 26 punts.

Els Knicks han començat forts i, gràcies a un parcial inicial de 2-16, sempre han dominat el marcador contra uns Pistons que fins al tercer quart no han despertat. Quan ha intentat la remuntada, l'equip que entrena Lawrence Frank ha trobat a faltar uns millors percentatges en el tir exterior.

El partit ha servit perquè la NBA reforcés la seva estratègia de globalització. "Les millors opcions per créixer són internacionals, però cal tenir un pavelló com l'O2 Arena o el Palau Sant Jordi", ha explicat David Stern, comissionat de la NBA. "Europa té potencial i està invertint en pavellons. Ho hem vist a Londres, París i Berlín", ha afegit Adam Silver, que l'1 de febrer del 2014 el substituirà al càrrec.

stats