Eurolliga
Esports Bàsquet 20/02/2014

El Barça suma a Vitòria la 19a victòria seguida en el Top-16 de l'Eurolliga (68-80)

L'equip blaugrana confirma la seva millora i es manté invicte en aquesta fase

Álex Abrines i Adam Hanga / EFE

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha superat el Laboral Kutxa a Vitòria (68-80) i acumula 19 victòries seguides en el Top-16 de l'Eurolliga, fase en què l'equip blaugrana no perd des que el passat 3 de gener del 2013 va caure a la pista del BC Khimki. El rival basc, en canvi, no ha sabut aprofitar l'efecte generat pel fitxatge de Lamar Odom i ha patit la vuitena derrota consecutiva.

Ante Tomic (24 punts i 9 rebots) ha liderat el triomf de l'equip català, que ha jugat sense Marko Todorovic (descartat) i Maciej Lampe (cervicodorsàlgia).

L'equip català ha construït el seu triomf en el primer i el tercer quart, quan ha aconseguit allunyar-se del Laboral Kutxa. La renda del conjunt blaugrana ha arribat als 8 punts (15-23) en el primer període i als 14 (41-55) en el tercer. Els locals, que havien remuntat durant un segon quart en què el Barça tan sols ha anotat 6 punts, s'han quedat sense opcions de victòria.

Joan Carles Navarro (15 punts) ha evitat l'últim intent de remuntada del Laboral Kutxa.

Kostas Papanikolaou ha patit una forta hemorràgia després d'una contusió nasal i no ha pogut disputar la segona meitat. Els serveis mèdics del club blaugrana examinaran l'aler grec aquest divendres a Barcelona.