Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/05/2013

Un triple d'Erazem Lorbek rescata el Barça Regal a la pista del Lagun Aro GBC (89-90)

L'equip blaugrana, que ha arribat a perdre per 16 punts de diferència, acabarà la temporada regular com a tercer

Sant SebastiàDesprés de la 'final four' de Londres, el Barça Regal ha patit per guanyar a la pista del Lagun Aro GBC (89-90), un equip que la pròxima temporada jugarà a l'Adecco Or. Un inversemblant triple d'Erazem Lorbek sobre la botzina ha rescatat el conjunt blaugrana en una nit en què Brad Oleson ha sumat 28 punts.

L'equip blaugrana no ha començat amb la concentració necessària, ha encaixat 53 punts en 20 minuts i ha arribat a perdre per 16 punts de diferència al tercer quart, quan un parcial 1-13 ha revitalitzat les seves opcions de victòria. El Barça Regal ha aconseguit capgirar el marcador a quatre minuts del final, però el Lagun Aro GBC ha arribat als últims instants amb un avantatge de quatre punts que semblava decisiu.