Eurobàsquet de Lituània 2011
Esports Bàsquet 04/09/2011

Els millors 20 minuts dels últims anys donen la victòria a Espanya contra Lituània (79-91)

El combinat que entrena Sergio Scariolo ha anotat 62 punts en els primers dos quarts, una xifra superior a la que nou seleccions han anotat durant un partit complet en aquest Eurobàsquet

Pau Gasol i Darius Songaila.

BarcelonaLa selecció espanyola ha aprofitat els millors 20 minuts dels últims anys per superar Lituània (79-91). El combinat que entrena Sergio Scariolo ha anotat 62 punts en els primers dos quarts (36-62), una xifra superior a la que nou seleccions han anotat durant un partit complet en aquest Eurobàsquet.

Joan Carles Navarro, que ha anotat 15 punts dels seus 22 punts en el primer quart, i una defensa agressiva, que ha anat a buscar les pèrdues de pilota del rival, han estat clau per un inici espectacular.

Lituània ha millorat després del descans, quan el partit estava ja sentenciat, però no ha aconseguit que la victòria de la selecció espanyola perillés. Al final, 79-91.