NBA
Esports Bàsquet 10/06/2011

Els Mavericks es col·loquen 2-3 gràcies a un festival encistellador (112-103)

L'equip de Dirk Nowitzki ha superat els Miami Heat per segon partit consecutiu, s'avança en les finals de la NBA (2-3) i ara disposarà de dues oportunitats per guanyar l'anell de campions

LeBron James i Shawn Marion.

BarcelonaEls Dallas Mavericks han superat els Miami Heat (112-103) per segon partit consecutiu, s'avancen en les finals de la NBA (2-3) i ara disposaran de dues oportunitats per guanyar l'anell de campions.

El partit ha sigut el més ofensiu dels jugats fins ara a les finals i els Dallas Mavericks han aconseguit anotar fins a 13 triples.

Entre els locals ha destacat Dirk Nowitzki, que ha sumat 29 punts, mentre que entre els visitants LeBron James ha aconseguit un triple doble amb 17 punts, 10 rebots i 10 assistències.

Un bon tercer quart de J. J. Barea, que ha acabat amb 17 punts i 4/5 en triples, ha sigut clau en uns minuts en què els Miami Heat han trobat a faltar Dwyane Wane, que s'ha fet mal al maluc en un cop amb Brian Cardinal.

El sisè partit de les finals es jugarà la matinada de diumenge a dilluns (2 hores, Canal + i Canal + Deportes) a Miami, on també es disputaria un hipotètic setè encontre.