NBA
Esports Bàsquet 08/06/2011

Els Mavericks protagonitzen una altra remuntada inversemblant per empatar la final (86-83)

Mike Miller ha fallat un triple en la darrera possessió que hauria enviat el partit a la pròrroga i Dallas ha guanyat un partit que perdia per set punts de diferència ben entrat el darrer quart

àlex Gozalbo
1 min
Jason Terry.

BarcelonaEls Dallas Mavericks han tornat a aconseguir una remuntada inversemblant contra els Miami Heat (86-83) i empaten la final de la NBA (2-2). L'equip local perdia per set punts de diferència ben entrat el darrer quart. Mike Miller ha fallat un triple en la darrera possessió que hauria enviat el partit a la pròrroga.

Rick Carlisle ha canviat la seva rotació habitual i ha col·locat J. J. Barea al cinc inicial. A més, l'entrenador ha canviat constantment les seves assignacions defensives per tractar d'incomodar els Heat, que han anat dominant el partit fins al darrer quart. Els Mavericks s'ha sabut sobreposar a una mala nit de Dirk Nowitzki, que ha anotat 21 punts, però ha fallat més del que és habitual (6/19).

El cinquè partit de la final es jugarà, de nou a Dallas, la matinada de dijous a divendres (3 hores, Canal + i Canal + Deportes).

stats