ACB
Esports Bàsquet 01/05/2011

L'Assignia Manresa cau a Maó (71-65) i ajorna la seva permanència matemàtica

L'equip de Jaume Ponsarnau necessita guanyar un dels dos partits que li queden o esperar que el Menorca Bàsquet en perdi un per certificar la permanència

Cuthbert i Majstorovic.

MaóL'Assignia Manresa ha perdut a Maó contra el Menorca Bàsquet (71-65) i haurà d'esperar per certificar la seva permanència a la Lliga ACB. El bon partit de Roman Montañez (26 punts) no ha estat suficient per aconseguir la victòria a Bintaufa.

Amb el CB Granada ja sense opcions de mantenir la categoria, l'Assignia Manresa necessita guanyar un dels dos partits que li queden (Asefa Estudiantes i Power Electronics València) per certificar la permanència. Això o esperar una derrota del Menorca Bàsquet, que ha de jugar contra Bilbao Bizkaia Basket i Reial Madrid.

L'Assignia Manresa ha sabut refer-se a un segon quart dolent, en el qual tan sols ha anotat set punts, i ha recuperat la igualtat en el marcador en un tercer quart intens en què l'equip de Jaume Ponsarnau ha encadenat parcials positius (0-8 per situar-se 36-34) amb negatius (7-0 per quedar-se amb 43-34).

El conjunt català ho ha seguit intentant en el darrer quart, però no ha estat capaç de donar la volta al marcador, tot i que en alguns moments s'ha situat a tres punts del Menorca Bàsquet. Al final, 71-65.