ACB
Esports Bàsquet 13/03/2011

El líder sua per marxar de la pista del Menorca Bàsquet amb la victòria (73-78)

El conjunt de Paco Olmos ha fet patir el Regal Barça (73-78) a Maó, on ha jugat amb les baixes de Fran Vázquez, Joe Ingles i Terrence Morris

Víctor Sada.

Maó p { margin-bottom: 0.21cm; } El Menorca Bàsquet ha fet patir el Regal Barça (73-78) a Maó, on l'equip de Xavi Pascual ha jugat amb les baixes de Fran Vázquez, Joe Ingles i Terrence Morris.

El Menorca Bàsquet ha començat el partit sorprenent el Regal Barça amb un equip molt baix, allunyant Cuthbert Victor de la zona. L'arriscada tàctica de Paco Olmos li ha servit per situar-se 11-1 contra un conjunt català que ha errat molts triples en el primer quart, al final del qual s'ha arribat amb el resultat de 18-12.

La situació no ha millorat en el segon període, quan el Menorca Bàsquet ha aconseguit seguir sempre per davant. Els punts de Raviv Limonad i Jakim Donaldson han castigat la defensa del Regal Barça, que ha arribat al descans perdent per 39-33.

El conjunt local, jugant amb molta velocitat, ha sabut mantenir la intensitat en els primes minuts del tercer quart (49-39). Anderson -que ha hagut de jugar alguns minuts com a aler-pivot per les baixes- i Navarro han iniciat la remuntada visitant. Al final del tercer quart anaven 57-53.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Un parell de tirs lliures de Jaka Lakovic quan mancaven sis minuts i mig pel final han situat el Regal Barça per davant (61-62) per primer cop. En la recta final, l'equip de Xavi Pascual no ha fallat i ha sabut endur-se la victòria en un bon darrer quart d'Alan Anderson. El resultat final ha estat de 73-78.