El Divina Seguros Joventut assalta la quarta posició (74-106)

La Penya ha passat per sobre del Montakit Fuenlabrada

i
Nobel Boungou Colo lluitant per un rebot

BadalonaEl Divina Seguros Joventut ha allargat el seu bon moment de forma i ha desfigurat el Montakit Fuenlabrada. La superioritat de l'equip verd-i-negre, que ha assaltat la quarta posició de la Lliga Endesa, ha sigut tan evident que durant algunes fases el partit ha semblat un entrenament. Nico Laprovittola (22 punts i 9 assistències per a 31 de valoració) ha tornat a fer una exhibició. Carles Duran ha fet debutar Nobel Boungou. L'entrenador no espera que

La Penya ha completat una primera meitat espectacular en què ha anotat 49 punts i ha aconseguit una renda de 26 punts (23-49). L'exhibició col·lectiva de l'equip verd-i-negre ha deixat en evidència un rival que ha estrenat entrenador, Jota Cuspinera.

La diferència visitant ha arribat a ser de 30 punts al final del tercer quart (50-80), quan el partit s'ha convertit en un tràmit. El jove Joel Parra ha disputat els últims quatre minuts de l'enfrontament que ha acabat amb les graderies pràcticament buides.