Eurolliga
Esports Bàsquet 16/01/2014

El Barça esbudella el campió de l'Eurolliga a la seva pista (72-81)

Joan Carles Navarro, que ha anotat 19 dels seus 21 punts a la segona meitat, ha liderat la victòria de l'equip català

Joan Carles Navarro, contra l'Olympiacos / PANAGIOTIS MOSCHANDREU / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha superat l'Olympiacos (72-81), vigent campió de l'Eurolliga, a la seva pista. Joan Carles Navarro, que ha anotat 19 dels seus 21 punts a la segona meitat, ha liderat la victòria de l'equip català, que suma el seu tercer triomf al Top-16. Brad Oleson, que ha acabat amb 14 punts, també ha tingut un protagonisme clau.

Xavi Pascual ha intentat limitar la incidència de Vassilis Spanoulis amb les defenses de Brad Oleson i Víctor Sada, però sobretot amb una gran activitat de la resta de jugadors en pista, que s'han tancat per evitar espais lliures després dels bloquejos directes que ha protagonitzat l'estrella grega.

Giorgos Printezis ha dominat els primers minuts del partit, enviant Erazem Lorbek a la banqueta amb dues faltes personals en menys de dos minuts i anotant 10 punts amb cinc tirs sense cap errada. L'Olympiacos ha sabut aprofitar aquesta embranzida per aconseguir una renda de 9 punts (23-14). Lluny d'enfornar-se, el Barça ha reaccionat amb un parcial de 0-14 que li ha permès capgirar el marcador (23-28). L'equip local tan sols ha pogut anotar 11 punts durant un segon període. En canvi, deu jugadors del conjunt català han anotat abans d'arribar a un descans al qual s'ha arribat amb el resultat de 34-32.

Joan Carles Navarro ha agafat més protagonisme ofensiu després del descans, ha anotat 14 punts en tan sols set minuts i el Barça s'ha fet amb una renda de deu punts (41-51).

L'Olympiacos ha aconseguit remuntar gràcies a una defensa en zona, però el Barça ha sabut jugar els instants decisius, on Brad Oleson s'ha mostrat molt encertat. Al final, 72-81.