Eurolliga
Esports Bàsquet 16/04/2013

El Panathinaikòs torna a tombar el Barça Regal (65-63)

L'equip blaugrana ha remuntat 15 punts, però ha acabat perdent a Atenes

àlex Gozalbo
2 min
Álex Abrines i Ante Tomic intenten taponar Stephane Lasme

BarcelonaEl Barça Regal ha perdut contra el Panathinaikòs (65-63) i aquest dijous (20.45 hores, Esport3) haurà de guanyar a Atenes per no quedar eliminat de l'Eurolliga. L'equip blaugrana ha remuntat 15 punts, però s'ha quedat sense anotar en els últims dos minuts del tercer partit de l'eliminatòria.

Xavi Pascual ha intentat proposar un partit nou des de l'inici i ha fet res canvis al cinc inicial habitual. Marcelinho Huertas, C. J. Wallace i Nate Jawai han ocupat les posicions de Víctor Sada, Erazem Lorbek i Ante Tomic. L'aposta no ha tingut una arrencada brillant i durant cinc minuts i mig el Barça Regal tan sols ha viscur de dos triples de Navarro. L'equip blaugrana només ha sumat 4 dels primers 15 tirs que ha intentat i el Panathinaikòs ho ha aprofitat per aconseguir una renda de 15 punts (29-14).

Xavi Pascual ha sabut detectar el problema, ha substituït Víctor Sada per Sarunas Jasikevicius i ha potenciat el joc interior del seu equip. Gràcies a això, el Barça Regal ha aconseguit retallar la renda. El tècnic ha desempolsat la defensa zonal dels dies importants a l'inici del tercer quart, quan el Barça Regal ha capgirat el marcador amb un parcial de 4-14 (42-43).

La renda visitant ha arribat a ser de cinc punts en un partit que s'ha acabat decidint per petits detalls. El Panathinaikòs ha sabut jugar millor els minuts decisius i ha tancat el partit amb un parcial de 6-0 definitiu. El Barça Regal no ha pogut anotar durant els últims dos minuts i Sarunas Jasikevicius i Joan Carles Navarro han fallat uns tirs que haurien pogut capgirat el marcador.

El Reial Madrid, classificat

El Reial Madrid, que aquest dimarts s'ha imposat per tercera vegada al Maccabi Electra Tel Aviv (57-69), ja espera rival a la final four de Londres. L'equip que entrena Pablo Laso no ha fallat i ha certificat la classificació per la via ràpida.

stats