ACB
Esports Bàsquet 09/06/2011

El Regal Barça desdibuixa un Bizkaia Bilbao Basket massa tou per a una final (74-64)

El Regal Barça domina amb solvència el Bizkaia Bilbao Basket, que s'ha rendit massa aviat en el seu debut a la final de l'ACB

Àlex Mumbrú intenta guanyar Alan Anderson en el cos a cos.

BarcelonaUn miratge. El primer partit de la final de l'ACB no ha existit. El Regal Barça ha sotmès el Bizkaia Bilbao Basket al Palau Blaugrana (74-64) i s'ha apuntat amb més facilitat de la prevista el primer punt de la sèrie, prevista al millor de cinc partits. El màxim anotador dels locals ha estat Erazem Lorbek (24 punts).

El Regal Barça ha començat exhibint la seva defensa contra un rival, el Bizkaia Bilbao Basket, que tan sols ha pogut anotar dos punts en els primers cinc minuts (10-2). En atac el conjunt blaugrana ha sabut aprofitar la inspiració de jugadors com Erazem Lorbek per arribar al final del primer quart amb 26-12.

El segon quart no ha començat molt diferent, amb l'equip de Xavi Pascual dominant el joc des de la defensa i mantenint bones rendes (34-21) gràcies als desequilibris generats per Joan Carles Navarro. Al descans, 43-31.

La renda ha seguit creixent al tercer quart, quan el Regal Barça ha arribat a dominar per 25 punts de diferència (60-35) contra un rival que s'ha rendit massa aviat. Al final del tercer quart, 64-40.

El Bizkaia Bilbao Basket ha escurçat la renda en el darrer quart (70-58), tot aprofitant la relaxació local, però la reacció no ha estat suficient per endur-se la victòria. Al final, 74-64.

El segon partit de la final, que també es jugarà a Barcelona, està previst per a aquest dissabte (1.15 hores, Teledeporte). Després, la sèrie viatjarà a Bilbao on es disputaran el tercer i, si fos necessari, el quart partit de la final.