ACB
Esports Bàsquet 09/04/2011

El Reial Madrid li treu les vergonyes al Regal Barça (77-72)

L'equip de Xavi Pascual, que no ha pogut comptar amb Joan Carles Navarro, ha perdut a la pròrroga a la pista del Reial Madrid, però es manté al primer lloc de la classificació

Alan Anderson i Carlos Suárez.

BarcelonaÉs oficial, el Regal Barça té problemes. L'equip de Xavi Pascual, que no ha pogut comptar amb Joan Carles Navarro, ha perdut a la pista del Reial Madrid (77-72) i, tot i que es manté al primer lloc de la classificació, la situació anímica del conjunt comença a ser preocupant ja que el conjunt suma cinc derrotes en els darrers sis partits.

El Regal Barça s'ha mostrat molt irregular en la primera meitat, alternant moments de bon joc amb alarmants carències ofensives. Tan aviat ha rebut un parcial negatiu (13-0 per passar d'un 2-4 a un 15-4) com n'ha protagonitzat un de positiu (0-11 per empatar el partit a 15). Això sí, la iniciativa sempre l'ha tingut el Reial Madrid, que ha acabat per davant tant el primer quart (22-19) com el segon (34-29).

El Regal Barça ha aconseguit posar-se per davant al tercer quart (36-38), tot aprofitant l'actuació de Kosta Perovic a prop de la cistella del Reial Madrid. Tot i quedar-se sense Sergi Llull, que ha recaigut en la seva lesió i ja no ha pogut tornar a la pista, el conjunt blanc s'ha refet i ha recuperat el seu avantatge (50-43).

De la mà de Joe Ingles el Regal Barça ha aconseguit recuperar-se i situar-se en disposició de guanyar el partit (56-57). Amb empat a 62 Anderson ha avançat el conjunt català (62-64) i Tomic ha reestablert l'empat (64-64). Fran Vázquez ha errat un últim llançament i el partit ha acabat amb pròrroga.

Alan Anderson s'ha mostrat efectiu en els primers minuts d'una pròrroga que s'ha desenvolupat amb molta igualtat. En la recta final, però, el Reial Madrid s'ha mostrat més encertat i s'ha acabat enduent la victòria (77-72).