NBA
Esports Bàsquet 30/01/2012

Pau Gasol s'endú el duel contra Ricky Rubio (101-106)

La victòria ha estat per a uns Lakers irregulars que s'han deixat remuntar 17 punts per no saber atacar una defensa en zona. Al final, però, han estat més encertats en la recta final d'un partit en què han superat els 100 punts

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio i Pau Gasol, abans del partit.

BarcelonaJugadors com Ricky Rubio i Pau Gasol, que aquesta matinada s'han enfrontat al Target Center de Minneapolis (101-106), han aconseguit que se'n parli per com són de bons i no per ser catalans.

La victòria ha estat per a uns Lakers irregulars que s'han deixat remuntar 17 punts per no saber atacar una defensa en zona. Al final, però, han estat més encertats en la recta final d'un partit en què han superat els 100 punts, fita que no aconseguien des de feia 14 partits –3 de gener, contra els Houston Rockets.

"M'alegro del nivell que Ricky està adquirint. Sempre és agradable i gratificant per a qualsevol jugador i ell s'ho està guanyant. La gent comença a apreciar el que fa i a reconèixer el que és, així que estic content per ell", diu Pau Gasol, que ha anotat 14 dels seus 28 punts en un primer quart extraordinari.

Un grup d'aficionats ha organitzat per a aquest divendres un viatge a Nova Jersey per veure el partit dels Wolves de Ricky Rubio contra els Nets. El base català ha sumat 5 punts, 8 assistències i 4 rebots contra els Lakers.

stats