Esports Bàsquet 10/06/2015

L'Unicaja treu l'orgull i força el quart partit contra el Barça (89-84)

L'equip local recupera nou punts i supera el conjunt català a la pròrroga

Fran Vázquez i Ante Tomic / JORGE ZAPATA / EFE

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha perdut aquest dimecres a la pròrroga contra l’Unicaja (89-84) i no ha pogut segellar la classificació per disputar la final de la Lliga Endesa. L'equip català ha malbaratat una renda de nou punts i s'ha vist superat pel conjunt local en el temps extra. El quart partit de l'eliminatòria es disputarà aquest divendres (21 hores, Teledeporte).

DeShaun Thomas ha anotat 17 punts en un partit en què l'Unicaja ha dominat el rebot. Àlex Abrines i Joan Carles Navarro s'han quedat sense anotar al Martín Carpena.

Animat pels seus espitosos aficionats, l’equip malagueny ha començat el partit amb ritme i intensitat, dues característiques que li havien faltat en els últims partits. La posada en escena li ha servit per aconseguir una renda de nou punts (12-3). La reacció del Barça, però, ha estat fulgurant i l’equip blaugrana ha capgirat el marcador amb un parcial de 2-16 (14-19). La renda visitant ha arribat a ser de set punts durant un segon període que ha finalitzat amb el resultat de 38-42.

L’avantatge del Barça ha crescut i minvat com si fos un acordió. L’equip blaugrana ha aconseguit una renda de nou punts (47-56). A cop de triple i amb una bona actitud defensiva, l’Unicaja ha capgirat el marcador (61-60).

El partit ha arribat empatat als últims minuts. El Barça ha disposat de l'últim atac, però Justin Doellman ha fallat un triple i Brad Oleson, un palmeig.

En el temps extra l'Unicaja ha estat superior (89-84).