Lliga Endesa
Esports Bàsquet 07/10/2012

El Fiatc Joventut aixeca 16 punts, però perd a Màlaga (73-71)

L'Unicaja s'ha mostrat més encertat en la recta final d'un partit molt irregular

Albert Oliver, a Màlaga

BadalonaEl Fiatc Joventut ha perdut a la pista de l'Unicaja (73-71) en un partit en què el base Corey Fisher ha pogut debutar amb l'equip verd-i-negre. Un parcial de 16-0 a l'inici del segon quart ha complicat un enfrontament en què la Penya ha sabut remuntar 16 punts, però no ha sabut guanyar.

Albert Oliver (21 punts) i Tony Gaffney (14 punts i 10 rebots) han estat els jugadors més encertats de la Penya, que ha sabut sobreposar-se a la seva dificultat per dominar el rebot. El Fiatc Joventut ha arribat a tenir una renda de cinc punts a menys de tres minuts del final, però en els últims instants del partit ha tingut problemes pe atacar una defensa en zona.

Amb 72-69 al marcador i 4 segons per jugar, Corey Fisher ha fallat un dels tres tirs lliures dels quals ha disposat. A la següent jugada Fran Vázquez ha anotat un tir lliure i ha deixat el resultat en 73-71. Manny Quezada ha disposat d'un triple des del centre del camp, però la pilota no ha entrat,

El pròxim partit del Fiatc Joventut serà contra l'Assignia Manresa, que ha caigut a casa contra l'Herbalife Gran Canària.