Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/11/2011

El València Basket frega una remuntada històrica contra el Barça Regal (68-72)

El conjunt blaugrana ha patit per sumar la victòria en un partit que dominava per 16 punts i en què Stefan Markovic ha disposat d'un triple per empatar

BarcelonaEl Barça Regal ha guanyat a València (68-72) i ha aconseguit mantenir el primer lloc de la Lliga Endesa, privilegi que comparteix amb el Reial Madrid. El conjunt blaugrana ha patit per sumar la victòria en un partit que dominava per 16 punts i en què Stefan Markovic ha disposat d'un triple per empatar.

Una de les preocupacions de Paco Olmos era acabar el primer quart del partit amb opcions, i el València Basket ho ha aconseguit (19-18) gràcies al seu domini del rebot ofensiu. En canvi, el segon període del Barça Regal ha estat letal. El conjunt blaugrana ha aprofitat una defensa excepcional per deixar l'equip local sense anotar durant sis minuts i aconseguir un avantatge decisiu amb un parcial de 2-15. Al descans, la renda era de deu punts (27-37).

El Barça Regal ha sabut gestionar la diferència en una segona meitat en què Xavi Pascual ha sabut llegir les diferents defenses que Paco Olmos li ha plantejat per acabar guanyant, tot i la remuntada local que li ha permès apropar-se fins a situar-se a un punt de diferència, per 68-72.

Joan Carles Navarro, que ha sumat 14 punts i 7 assistències, ha encertat tan sols dos dels vuit triples que ha intentat i aquesta setmana suma un percentatge gens habitual del 14% (2/14).