Uns heroics Cavs forcen el sisè partit contra els Warriors (97-112)

LeBron James i Kyrie Irving han completat una actuació memorable

i
LeBron James

BarcelonaUns heroics Cleveland Cavaliers han tret l'orgull, han aconseguit la victòria a l'Oracle Arena (97-112) i han forçat el sisè partit de les finals de la NBA contra els Golden State Warriors (3-2).

LeBron James (41 punts, 16 rebots i 7 assistències) i Kyrie Irving (41 punts amb 5/7 en triples) han completat una actuació memorable. És la primera vegada a la història que dos companys d'equip superen els 40 punts en un partit de les finals de la NBA.

Klay Thompson (37 punts) i Stephen Curry (25 punts amb 5/14 en triples) han estat els màxims anotadors dels Warriors. L'equip local ha tingut la baixa per sanció de Draymond Green, una absència que s'ha notat molt en defensa. A més, s'han quedat sense Andrew Bogut, que ha patit un esquinç al genoll esquerre.

Animat pel brutal duel anotador entre Klay Thompson (26 punts) i LeBron James (25) el partit, un duel de gran intensitat i encert, ha arribat empatat el descans (61-61).

Sense Green ni Bogut, els Warriors han patit en defensa i els Cavs han aconseguit una renda d'11 punts (82-93) durant el tercer període. L'equip local ha recorregut al 'hack-a' Tristan Thompson per intentar ajustar, sense sort, el marcador.

Els Warriors han anat improvisant equips per adaptar-se a les adversitats, però uns Cavs molt sòlids han arribat als últims 3 minuts amb un avantatge de 16 punts (96-112). Un inspirat Kyrie Irving ha estat clau en aquest tram de partit.

Sense encert en el tir exterior, els Warriors no han pogut aconseguir la remuntada i han patit la quarta derrota de la temporada com a locals.

El sisè partit de la final es jugarà a Cleveland la nit de dijous a divendres (3 hores, Cero i Canal + Deportes).