El Barça, com un tro contra l’Unicaja (79-55)

Un parcial de 19-1, decisiu per a l'equip blaugrana

i
Àlex Gozalbo
Nikola Mirotic

BarcelonaEl Barça funciona com un tro. L’equip blaugrana va desactivar la resistència de l’Unicaja (79-55) i es va endur el partit de la Lliga Endesa ajornat per la celebració de les eleccions. La defensa culer va marcar diferències en una nit en què Sarunas Jasikevicius va donar descans a Ádám Hanga, que es va quedar amb Artem Pustovyi fora de la convocatòria.

Amb la lliçó apresa de l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei, el Barça va començar el partit contra l’Unicaja amb molta concentració, fet que li va servir per construir-se una diferència de 13 punts. Sense Darío Brizuela, l’equip malagueny va repartir la seva producció ofensiva per corregir un mal inici i arribar al quart període amb el marcador obert. Un contundent parcial de 19-1 va servir perquè els locals obtinguessin una renda de 19 punts. D’un incert 51-50 es va passar a un resolutiu 70-51. El conjunt visitant va estar més de cinc minuts, una eternitat, sense anotar.

La Penya visita l’Estudiantes

El Joventut Badalona visita aquest dimecres (17.30 h, Movistar Deportes) el Movistar Estudiantes en el partit ajornat de la 21a jornada de la Lliga Endesa. Carles Duran tindrà les baixes de Demetrius Jackson i Arturs Zagars. L’ACB va ajornar ahir el partit que aquest cap de setmana havien de disputar el San Pablo Burgos i la Penya, ja que els jugadors de l’equip castellà es troben confinats.