Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 09/03/2019

El Baxi Manresa s'endú un partit a cara o creu contra el Monbus Obradoiro (75-72)

L'equip català ha sumat la 13a victòria de la temporada

Joan Peñarroya

ManresaEl Baxi Manresa va sumar una victòria de gran mèrit contra el Monbus Obradoiro en un partit que no es va decidir fins a la recta final (75-72). L’equip català va arribar perdent als últims dos minuts i mig, però es va mostrar més fiable en el moment de la veritat i va sumar la 13a victòria de la temporada. Cady Lalanne (12 punts i 10 rebots) va ser un dels jugadors locals més destacats. Els catalans Nacho Llovet i Albert Sàbat, que van defensar la samarreta visitant, van fer un partidàs al Nou Congost.

La primera meitat, que va incloure una discussió entre Tomislav Zubcic i Jordan Sakho, va ser estranya i molt igualada. Els dos equips van arribar empatats al descans (37-37). La segona part va mantenir la incertesa en el marcador. El Monbus Obradoiro va arribar als últims dos minuts i mig amb un punt d’avantatge (67-68), però la reacció final del Baxi Manresa va ser molt consistent i els locals es van endur la victòria més patida de la temporada. El conjunt gallec va tenir l’oportunitat de forçar la pròrroga, però Ben Simons va fallar un triple en l’últim atac.