Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/03/2014

El Fiatc Joventut evidencia les limitacions del CB Valladolid (95-73)

Tariq Kirksay ha anotat 7 dels 10 triples que ha intentat en un partit en què Alberto Abalde ha debutat a la Lliga Endesa

BadalonaEl Fiatc Joventut ha superat el CB Valladolid (95-73) i ha sumat la seva desena victòria a la Lliga Endesa. Tariq Kirksay (23 punts i 10 rebots) ha anotat 7 dels 10 triples que ha intentat en un partit en què Alberto Abalde ha debutat a la competició. A més, John Shurna ha acabat amb 20 punts.

El CB Valladolid, cuer de la classificació, no ha pogut sumar la seva primera victòria com a visitant. Danilo Andusic (21 punts) i les alternatives defensives de Ricard Casas han sigut dues de les poques propostes interessants d'un equip molt limitat que ja sap que la pròxima temporada no competirà a la Lliga Endesa.

La Penya ha fet del triple un estil de vida. Dels 14 primers tirs que l'equip verd-i-negre ha intentat, 12 han estat triples. John Shurna ha liderat l'atac del Fiatc Joventut en els seus primers minuts, quan la renda local ha arribat als 10 punts (18-8). Tariq Kirksay ha agafat el relleu en un segon quart en què el conjunt català ha sabut consolidar el seu avantatge (48-37).

El Fiatc Joventut, que ha patit per mantenir la concentració, no ha trencat el partit fins al final del tercer període.

Al final, 95-73.