NBA
Esports Bàsquet 03/06/2011

Els Mavericks protagonitzen una de les grans remuntades de la història de les finals (93-95)

L'equip de Dirk Nowitzki, que ha sumat 24 punts i ha fet la cistella decisiva a 3,6 segons del final, perdia per 15 punts a set minuts del final

Dirk Nowitzki.

BarcelonaEl miracle dels Dallas Mavericks, que han eliminat els Blazers, els Lakers i els City Thunder per arribar a lluitar per l'anell, no s'acaba mai. L'equip de Dirk Nowitzki, que ha sumat 24 punts i ha fet la cistella decisiva a 3,6 segons del final, ha protagonitzat una de les grans remuntades de la història de les finals, ja que a set minuts d'acabar el partit perdia per 15 punts.

Un parcial de 5-22 ha estat clau perquè els Dallas Mavericks guanyessin el partit (93-95) i empatessin la sèrie (1-1), per a incredulitat dels aficionats de l'American Airlines Arena de Miami.

A diferència del primer partit de les finals, tant els Miami Heat com els Dallas Mavericks han apostat per un joc més ofensiu. L'equip de Dirk Nowitzki ha arribat a guanyar per nou punts (42-51), però entre el final del segon quart i el principi del tercer ha encaixat un demolidor parcial d'1-15 (52-57).

En el darrer quart, que ha començat amb una renda de quatre punts per als locals (75-71), els Miami Heat han cregut que deixaven el partit sentenciat (88-73), però no han sabut jugar els minuts clau.

La sèrie es trasllada ara a Dallas, on en la matinada de diumenge a dilluns (2 hores, Canal + i Canal + Deportes) es jugarà el tercer partit de la final.