Esports Bàsquet 26/12/2015

Els Warriors no fallen ni el dia de Nadal

Victòria de prestigi contra els Cavaliers (89-83)

Els jugadors, abans de l'inici del partit / NBA

BarcelonaEls Golden State Warriors, vigents campions de la NBA, han aprofitat la jornada del dia de Nadal per superar els Cleveland Cavaliers (89-83) i demostrar que continuen sent els grans favorits al títol. Tot i la bona defensa del rival i els problemes físics de Stephen Curry, l'equip local s'ha fet fort a l'Oracle Arena en un partit poc lluït per als espectadors.

Draymond Green (22 punts, 15 rebots i 7 assistències) ha estat el millor jugador d'un partit en què Stephen Curry (19 punts) o LeBron James (25 punts i 9 rebots) han tingut un protagonisme secundari. L'estrella dels Cavs ha fallat dos tirs lliures i un triple en l'últim minut.

Els Chicago Bulls de Pau Gasol, per la seva banda, han acabat amb una ratxa de tres derrotes consecutives aconseguint la victòria a la pista dels Oklahoma City Thunder (96-105). El pivot català ha sumat 21 punts, 13 rebots i 6 assistències.

A més, els Miami Heat s'han desfet dels New Orleans Pelicans en un partit que s'ha resolt a la pròrroga (94-88). Chris Bosh ha acabat amb 30 punts i 10 rebots.