Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 28/04/2021

La Penya desactiva el Baxi Manresa (96-68)

El Joventut té la classificació per disputar els 'play-off' a la butxaca

i
Àlex Gozalbo
1 min
Ferran Bassas

BadalonaEl Joventut de Badalona s'ha endut amb autoritat el derbi català contra el Baxi Manresa (96-68) i ha fet un pas més per assegurar-se la seva presència als play-off pel títol. El basket average s'ha quedat al Palau Olímpic, on l'equip verd-i-negre ha fet un partit complet contra un rival que s'ha desinflat amb el pas dels minuts.

Després d'un primer tram de partit igualat (27-27), la Penya ha trencat el partit amb un parcial de 28-8 (55-35). Sense encert en el tir exterior, el Baxi Manresa s'ha quedat sense arguments per seguir el ritme anotador d'un equip verd-i-negre que ha fet un partit molt sòlid.

"Hem entrat molt bé al partit i hem controlat el ritme. Ells no han tingut encert i nosaltres hem fet un pas endavant. Ens hem passat bé la pilota i hem sigut molt sòlids", ha opinat Carles Duran, tècnic del Joventut de Badalona. "Hem fet un gran partit i hem competit durant els 40 minuts. Hem igualat el seu nivell físic i hem estat molt sòlids", ha assegurat Neno Dimitrijevic.

"Ells han sigut millors que nosaltres i ens han dominat en ritme de joc i en intensitat. No hem estat encertats i així és molt difícil competir", ha analitzat Pedro Martínez, entrenador del Baxi Manresa.

stats