Copa del Rei ACB 2014
Esports Bàsquet 06/02/2014

El Reial Madrid esclafa l'Herbalife Gran Canària i ja és a semifinals de la Copa (83-60)

El conjunt blanc s'enfrontarà dissabte al CAI Saragossa

Marta Campderrós
Rudy Fernández, durant el partit de quarts

MàlagaEl Reial Madrid ha derrotat (83-60) aquest dijous l'Herbalife Gran Canària, que no ha pogut evitar la desfeta davant la superioritat blanca. El conjunt de Pablo Laso s'enfrontarà dissabte, a semifinals de la Copa del Rei de bàsquet, al CAI Saragossa.

El Madrid ha començat el matx amb autoritat. Dos triples quasi consecutius de Mirotic i Rudy Fernández han posat el 10-4 en el marcador. Els de Laso han gaudit de l'encert sota cistella del pivot montenegrí, que s'ha autoproclamat amo i senyor del joc interior blanc i ha acabat el primer quart amb 11 punts. El desencert exterior del conjunt canari, 1/9 en triples, ha provocat que només anotessin 9 punts en els primers 10 minuts de joc (19-9).

L'agressivitat de la muralla blanca, amb 7 rebots de Bourousis, ha continuitat fent molt mal a l'Herbalife, que ha encaixat un parcial de 19-11 en el segon periode. El Reial Madrid, molt superior tant en atac com en defensa, ha marxat al descans amb 21 punts de renda (41-20).

El duet Rudy Fernández-Mirotic ha estat letal fins el xiulet final. Els dos jugadors blancs han anotat 17 punts. Un Madrid que ha confirmat que és clar favorit al títol de Copa, que finalment ha guanyat per 23 punts de diferència (83-60). Samuel Tavares, per la seva part, ha estat el més destacat del conjunt de Pedro Martínez, amb 16 punts.