Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/04/2021

Oda al joc col·lectiu del Baxi Manresa a Bilbao (96-108)

i
Àlex Gozalbo
1 min
Rafa Martínez

BarcelonaEl Baxi Manresa ha aconseguit una victòria coral a la pista del RETAbet Bilbao Basket (96-108). L'equip bagenc ha repartit 27 assistències contra un rival que aquest dissabte ha vestit amb els colors blanc-i-vermells de l'Athletic Club. Els millors del conjunt visitant han sigut dos interiors, Yankuba Sima i Scott Eatherton, i un exterior, Frankie Ferrari.

La posada en escena del Baxi Manresa ha sigut espectacular. Pedro Martínez ha tret rendiment de la presència de Yankuba Sima en el cinc inicial i Scott Eatherton ha sabut allargar la bona aportació interior d'un equip visitant que ha anotat 58 punts en els primers 20 minuts (46-58). El conjunt català ha tret petroli dels seus llançaments a cistella, molt efectius.

La renda del Baxi Manresa ha arribat als 19 punts durant un tercer període que ha començat amb clar domini visitant (60-79). La reacció del Bilbao Basket ha servit per ajustar el marcador i posar la por al cos al conjunt català (81-86). L'equip visitant no s'ha deixat enredar i ha sabut recuperar el pols al partit per assegurar-se la victòria.

La Penya i el Barça, aquest diumenge

El Joventut de Badalona visita aquest diumenge (17 h, Movistar Deportes) el València Basket. El Barça, per la seva banda, juga a la pista del San Pablo Burgos (18.30, #Vamos). L’entrenador Sarunas Jasikevicius segueix comptant amb els 14 jugadors que van viatjar a Tel Aviv i Istanbul i haurà de decidir quins dos jugadors no formen part de la llista final. Pau Gasol continua recuperant-se a Barcelona.

stats