Eurobàsquet de Lituània 2011
Esports Bàsquet 14/09/2011

Espanya destrossa Eslovènia (86-64) i arriba a les semifinals de l'Eurobàsquet

L'equip de Joan Carles Navarro (26 punts) i Pau Gasol (19 punts i 17 rebots) buscarà divendres un lloc en la final contra Macedònia, que ha donat la sorpresa en eliminar Lituània

Joan Carles Navarro.

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat Eslovènia (86-64) en els quarts de final de l'Eurobàsquet i divendres jugarà les semifinals contra Macedònia, que ha donat la sorpresa en eliminar Lituània (67-65). Joan Carles Navarro, autor de 26 punts, i Pau Gasol, que ha sumat 19 punts i 17 rebots, han estat els jugadors més encertats.

La selecció eslovena ha començat el partit situant-se per davant en el marcador (6-14) gràcies a una bona defensa de les línies de passada, a un domini del rebot i als pèssims percentatges de tir dels jugadors que entrena Sergio Scariolo.

A la selecció espanyola li ha costat gairebé dos quarts agafar la iniciativa en el joc i, de passada, en el resultat (35-31). Però quan ho ha fet, l'exhibició ha estat de forma devastadora i el conjunt, liderat ofensivament per Joan Carles Navarro, ha arribat a una renda de 28 punts (68-40).

Eslovènia, que no ha sabut atacar la defensa en zona de la selecció espanyola, ha passat d'anotar 23 punts en el primer quart a sumar-ne 22 en els dos següents. El parcial des del minut 10 al 30 de partit ha estat de 55-22.

El darrer quart, ja sense tensió competitiva, ha servit perquè Eslovènia retallés la renda i marxés de la lluita per les medalles amb un bon regust de boca. Al final, 86-64.