Copa de la Reina
Esports Bàsquet 09/03/2013

Un atrevit Spar Uni Girona cau a les semifinals de la Copa de la Reina contra el Rivas Ecópolis (71-48)

L'equip català ha començat bé, però tan sols ha pogut anotar 18 punts a la segona meitat

Aneika Henry i Jacinta Monroe, durant la semifinal

BarcelonaUn atrevit Spar Unir Girona ha caigut eliminat a les semifinals de la Copa de la Reina, on el Rivas Ecópolis s'ha endut la victòria a Zamora (71-48). L'equip català ha començat bé, però tan sols ha pogut anotar 18 punts a la segona meitat.

Anna Caula ha agafat la iniciativa tàctica de la semifinal alternant dues defenses molt tancades, situació que li ha permès a l'Spar Uni Girona aconseguir una renda de vuit punts (8-16). Miguel Méndez ha reaccionat augmentant la rotació de les seves jugadores interiors i capgirant el partit en un segon quart en què l'equip català s'ha passat tres minuts i mig sense anotar. Anna Cruz i Anna Vajda, a més, s'han convertit en un malson per al conjunt gironí. Al descans, 33-30.

Tot i tenir un dit de la mà trencat, Anna Carbó ha pogut disputar una semifinal en què el Rivas Ecópolis ha sabut aprofitar el pas dels minuts per treure profit de la seva major amplitud de banqueta. Les opcions de l'equip català s'han acabat al tercer període, quan ha rebut un parcial de 22-8 (53-38). El partit ha acabat amb 71-48.

El Rivas Ecópolis jugarà aquest diumenge (11 hores, Teledeporte) la final de la Copa de la Reina a Zamora contra el guanyador de la semifinal entre el Perfumerías Avenida i el Tintos de Toro Caja Rural.