NBA
Esports Bàsquet 28/10/2011

David Stern: "Esperem que aquest divendres pugui passar alguna cosa bona"

Jugadors i propietaris de la NBA continuen buscant un acord de darrera hora per desbloquejar el tancament patronal i mantenir una temporada amb 82 partits

àlex Gozalbo
1 min
David Stern.

BarcelonaJugadors i propietaris de la NBA continuen buscant un acord de darrera hora per desbloquejar el tancament patronal. Si s'aconsegueix abans de dilluns, una temporada amb 82 partits encara seria possible.

Billy Hunter, director executiu del sindicat de jugadors (NBPA), veu possible l'acord: "Crec que el tenim a tocar". Derek Fisher, el president de l'associació, també és optimista: "En la darrera reunió hem avançat una mica".

Més explícit és encara David Stern, comissionat de la NBA: "Esperem que aquest divendres pugui passar alguna cosa bona. Seria un fracàs si les dues parts no arribem a un acord en els propers dies".

Equips com el Fiatc Joventut, que acaba de fitxar Christian Eyenga, o el Reial Madrid, que s’haurà de desprendre de Rudy Fernández i Serge Ibaka si hi ha un acord, estan molt pendents de les evolucions de les negociacions.

stats