Esports Bàsquet 01/02/2013

"Salvem Sant Pep", a la recerca de 25.000 euros per evitar la desaparició d'un club històric

El CB Sant Josep de Badalona organitza aquest dissabte (16 hores) una diada per intentar trobar els diners que necessita per adequar la històrica pista del Centre Parroquial

àlex Gozalbo
1 min

BadalonaEl CB Sant Josep de Badalona organitza aquest dissabte una diada per intentar recaptar els 25.000 euros que necessita per adequar la històrica pista del Centre Parroquial i evitar la seva desaparició. Les obres, que haurien de començar al febrer, són essencialment de tipus elèctric i de limitació d'aforament a les graderies ja que l'estructura de l'edifici és correcta.

Els actes, que es realitzaran a la plaça de la Plana de Badalona i als pavellons de bàsquet i patinatge, començaran a les 16 hores. Música i esport es donaran la mà al llarg d'una jornada festiva i reivindicativa en què l'entitat ha preparat una tómbola plena de productes donats desinteressadament per esportistes de primer nivell. Clubs i jugadors han col·laborat amb el que han pogut per evitar-ne la desaparició.

El programa d'actes es pot consultar al blog de la campanya, que ha obert un compte al Banc de Sabadell en què s'accepten donatius. El número és: 0081 - 0024 - 88 - 0001558359.

stats