ACB
Esports Bàsquet 07/03/2011

La difícil vida sense Carl English i Henk Norel

La Penya ha perdut cinc dels darrers sis partits de la Lliga ACB en una ratxa negativa que ha coincidit amb les lesions de Carl English i Henk Norel

àlex Gozalbo
1 min
Carl English.

Badalona p { margin-bottom: 0.21cm; } El DKV Joventut no passa per un bon moment a la Lliga ACB, on ha perdut cinc dels darrers sis partits jugats. Aquesta ratxa negativa ha coincidit amb la lesió de Carl English, que garantia 15,1 punts i 3,9 rebots per partit. En aquests encontres, Pepu Hernández tampoc no ha pogut comptar amb Henk Norel, que assegurava 6,4 punts i 4,8 rebots.

En els primers 17 partits de la temporada, el DKV Joventut va sumar 10 victòries i 7 derrotes, i ocupava la setena plaça de la classificació, situació que fins i tot li va permetre disputar la Copa del Rei de Madrid.

En els següents 6 partits, ja sense l'escorta canadenc i el pivot holandès, la Penya ha caigut fins a la dotzena plaça de la classificació, amb tan sols un triomf i cinc derrotes.

En els primers sis partits de la Lliga ACB, el DKV Joventut portava un registre de 4-2. En els sis encontres de la segona volta, jugats contra els mateixos rivals, la sèrie és molt diferent: 1-5.

stats