NBA
Esports Bàsquet 22/04/2011

Marc Gasol veu possible jugar al Regal Barça si hi ha tancament patronal

El pivot del Memphis Grizzlies Marc Gasol ha reconegut que, en cas de produir-se un tancament patronal a la NBA, hi ha possibilitats que torni a la seva ciutat natal per jugar amb el Barcelona

Efe
2 min
Marc Gasol.

RomaEl jugador de bàsquet català del Memphis Grizzlies Marc Gasol ha reconegut que, en el cas de produir-se un tancament patronal a la NBA amb vista a la temporada que ve, hi ha possibilitats que torni a la seva ciutat natal per jugar amb el Regal Barça, tal com va anunciar el seu germà Pau Gasol fa uns mesos.

"És segurament una possibilitat (tornar a jugar en el Regal Barça). No se sap què succeirà i Barcelona és la nostra ciutat", ha afirmat Gasol en una entrevista publicada avui pel diari esportiu italià La Gazzetta dello SportLa Gazzetta dello Sport.

El pivot català, qui ha participat en la primera victòria en els "playoff" de la història dels Grizzlies, ha assegurat que el seu germà Pau "ja ha aconseguit el màxim" a l'NBA, una competició en la qual ha jugat tres finals i guanyat dos anells.

"Pau juga en un equip fortíssim, ha estat tres vegades en una final i ha guanyat dos anells, crec que ja ha aconseguit el màxim. Jo estic només en el meu tercer any a l'NBA", ha explicat Gasol, qui reconeix que des que eren petits s'enfrontaven en "interminables" partits de bàsquet i de "ping pong".

El jugador, l'ídol del qual de nen era el nord-americà Larry Bird, ha confessat que l'interès que han mostrat alguns grans equips nord-americans per fitxar-lo en els últims mesos li "agrada".

"Tot aquest interès m'agrada perquè vol dir que estic fent bé la meva feina. És veritat que hi ha jugadors que tenen millors estadístiques, però si fas el que has de fer i el teu equip té èxit qui entén de bàsquet tindrà sempre el teu nom en la seva agenda", ha assenyalat en el rotatiu.

stats