Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/11/2011

Paco Olmos: "La lesió de Claver la podem afrontar plorant o fent un pas endavant"

L'entrenador del València Basket recorda en una entrevista a l'ARA la final que l'any 2003 va perdre contra el Barça i analitza el partit d'aquest diumenge (18.30 hores, Teledeporte)

àlex Gozalbo
1 min
Paco Olmos.

BarcelonaEl Barça Regal, líder de la Lliga Endesa, visita aquest diumenge la Fonteta (18.30 hores, Teledeporte), on s'enfrontarà a un València Basket que en les darreres tres setmanes s'ha imposat al Caja Laboral, l'Unicaja i el Lagun Aro GBC.

L'ultima vegada que Paco Olmos es va enfrontar al Barça entrenant al València va ser en la final del 2003. El tècnic fa memòria en una entrevista que aquest diumenge publica l'ARA: "Recordo el primer partit, que va ser clau. Va poder guanyar qualsevol dels dos equips, però ens vam trobar amb alguns obstacles, com les dues antiesportives que li van assenyalar a Víctor Luengo. Vam posar tota la nostra energia en aquell partit, que vam acabar perdent".

Olmos també parla de la lesió de Víctor Claver, que serà baixa durant sis setmanes. "La lesió de Claver la podem afrontar plorant o fent un pas endavant. Tenim un equip llarg i molts jugadors que poden ocupar diferents posicions. Tothom ha d'aportar coses i sumar".

stats