Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/10/2011

Pepu Hernández: "Potser hauria fet algunes coses diferents a Badalona, però no me'n penedeixo"

L'entrenador de l'Asefa Estudiantes, que aquest dissabte (18 hores) juga contra el Fiatc Joventut, analitza en una entrevista que publica l'ARA el seu pas per la Penya

àlex Gozalbo
1 min
Pepu Hernández.

BadalonaEl Fiatc Mutua Joventut, ja amb Eulis Báez a l'equip, juga aquest dissabte (18 hores, Teledeporte) contra l'Asefa Estudiantes de Pepu Hernández, que torna a Badalona. L'Assignia Manresa, per la seva banda, visita (20 hores) la pista del Cajasol Caja Cívica.

Pepu Hernández, entrenador de l'Asefa Estudiantes, assegura en una entrevista a l'ARA que mai ha deixat de fer autocrítica del seu pas per la Penya: "Potser hauria fet algunes coses diferents a Badalona, però no em penedeixo de gaires coses. Sempre penses com hauria pogut anar tot si no haguéssim tingut un parell de lesions importants".

Segons Pepu, "la Penya és un equip que encara s'ha d'anar consolidant a poc a poc. Estan incorporant nous fitxatges i sempre és important que es puguin fer algunes modificacions. L'equip s'ha d'enfortir i cal buscar els actors necessaris per a cada moment o circumstància de la competició".

stats